Bigusas su malta mėsa

Bigusas su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas ir gana ekonomiškas vakarienės variantas. Šis patiekalas labai praverčia, kai nėra laiko eiti į parduotuvę pirkti maisto produktų. Čia aprašau paprasčiausią biguso su malta mėsa receptą, bet jei namuose turite, tarkime, rūkytą dešrą, kiaulienos taukų gabalėlį ar raugintų kopūstų, visa tai galima drąsiai dėti į bigusą. Būtinai pabandykite jį pasigaminti!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    1 kilogramas
  • Malta mėsa
    400 gramų
  • Morka
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Šviežias bazilikas
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite ir nuplaukite morkas. Taip pat nuplaukite kopūstus.
    1. Nulupkite ir nuplaukite morkas. Taip pat nuplaukite kopūstus.
  • Kopūstą susmulkinkite plonomis juostelėmis.
    2. Kopūstą susmulkinkite plonomis juostelėmis.
  • Reklama
  • Kopūstus sudėkite į didelį dubenį, pabarstykite druska, minkykite rankomis ir palikite 15–20 minučių.
    3. Kopūstus sudėkite į didelį dubenį, pabarstykite druska, minkykite rankomis ir palikite 15–20 minučių.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    4. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir sudėkite maltą mėsą.
    5. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir sudėkite maltą mėsą.
  • Kepkite maltą mėsą ant vidutinės ugnies, maišydami mentele, kol ji pakeis spalvą.
    6. Kepkite maltą mėsą ant vidutinės ugnies, maišydami mentele, kol ji pakeis spalvą.
  • Reklama
  • Tada į maltą mėsą sudėkite morkas.
    7. Tada į maltą mėsą sudėkite morkas.
  • Viską kartu kepkite dar 5 minutes, maišydami mentele.
    8. Viską kartu kepkite dar 5 minutes, maišydami mentele.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite kopūstus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 15–20 minučių.
    9. Tada į keptuvę sudėkite kopūstus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite ant vidutinės ugnies 15–20 minučių.
  • Tada paragaukite ir, jei reikia, įberkite druskos, taip pat įberkite maltų juodųjų pipirų. Vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite k...
    10. Tada paragaukite ir, jei reikia, įberkite druskos, taip pat įberkite maltų juodųjų pipirų. Vėl uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite kopūstus, kol suminkštės. Likus 5 minutėms iki kopūstų išvirimo, per česnakų presą įspauskite į juos nuluptas česnako skilteles.
  • Reklama
  • Sudėkite bigusą į lėkštes, kiekvieną lėkštę pabarstykite smulkiai supjaustytu šviežiu baziliku ir patiekite.
    11. Sudėkite bigusą į lėkštes, kiekvieną lėkštę pabarstykite smulkiai supjaustytu šviežiu baziliku ir patiekite.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai