Braškės po sniegu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Tai labai skanus ir greitas pyrago receptas. Būtinai jį gaminkite braškių sezono įkarštyje. Desertas gaunasi labai aromatingas, malonaus rūgštumo. Morenginė kepurėlė puikiai papildo pyragą. Šio pyrago įdaras pagamintas iš sveikų braškių. Jei manote, kad pyragas nėra pakankamai saldus, tiesiog pabarstykite jį cukraus pudra. Taip pat galite įberti šiek tiek vanilės. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti braškių po sniegu, perskaitykite šį receptą.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas100 gramų
-
Tryniai2 vnt
-
Cukrus100 gramų
-
Miltai1 puodelis
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Braškės300 gramų
-
Baltymai2 vnt
-
Cukraus pudra70 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruoškite klasikinę trapią tešlą. Dubenyje sumaišykite suminkštintą sviestą, trynius, cukrų ir miltus, persijotus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą.
-
2. Tešlą sudėkite į formą, keliose vietose subadykite šakute. Tada įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių ir kepkite pyragą 10 minučių.
-
Reklama
-
3. Braškes nuplaukite, nusausinkite ir pašalinkite kotelius. Geriau, jei jos mažos. Sudėkite uogas ant pyrago, kurį geriau šiek tiek atvėsinti.
-
4. Atvėsusius kiaušinių baltymus plakite mikseriu su cukraus pudra ir druska iki standžių putų. Tada sudėkite jas ant braškių ir kepkite pyragą dar 5 minutes.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama