Bulvių sriuba su kukuliais

Bulvių sriuba su kukuliais

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Jei dažnai jus kankina patiekalų įvairovės, ypač pirmųjų patiekalų, klausimas, siūlau vieną iš receptų, kuris tikrai paįvairins jūsų meniu. Būtinai išvirkite bulvių sriubą su kukuliais. Pirmieji patiekalai yra labai svarbūs. Dubenėlis karštos sriubos sušildo šaltą dieną ir puikiai numalšina alkį. Jei nenorite problemų su virškinimu, būtinai valgykite pirmuosius patiekalus. Kukuliai gali būti dideli arba maži, taip pat į sriubą galite įdėti grybų, dribsnių ar vermišelių.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1.5 litro
  • Bulvės
    5 vnt
  • Šoninė
    50 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Miltai
    10 šaukštų
  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pienas
    1/3 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į puodą supilkite vandenį ir įdėkite lauro lapą, žiupsnelį druskos ir porą juodųjų ...
    1. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Į puodą supilkite vandenį ir įdėkite lauro lapą, žiupsnelį druskos ir porą juodųjų pipirų žirnelių. Padėkite puodą ant ugnies ir užvirkite, tada sudėkite bulves.
  • Tuo tarpu šoninę supjaustykite gabalėliais, nulupkite ir svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Šoninę dėkite į sausą karštą keptuvę ir pake...
    2. Tuo tarpu šoninę supjaustykite gabalėliais, nulupkite ir svogūną supjaustykite pusžiedžiais. Šoninę dėkite į sausą karštą keptuvę ir pakepinkite porą minučių, tada suberkite svogūną.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir supjaustykite plonais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su svogūnais ir šonine.
    3. Morkas nulupkite ir supjaustykite plonais gabalėliais. Sudėkite į keptuvę su svogūnais ir šonine.
  • Į dubenį supilkite pieną, įmuškite kiaušinį, ištirpintą ir atvėsusį sviestą, pasūdykite ir išplakite.
    4. Į dubenį supilkite pieną, įmuškite kiaušinį, ištirpintą ir atvėsusį sviestą, pasūdykite ir išplakite.
  • Reklama
  • Dalimis suberkite miltus, maišydami po kiekvieno šaukšto.
    5. Dalimis suberkite miltus, maišydami po kiekvieno šaukšto.
  • Tešla bus minkšta ir neturėtų lipti prie rankų. Kitu atveju įberkite dar šiek tiek miltų.
    6. Tešla bus minkšta ir neturėtų lipti prie rankų. Kitu atveju įberkite dar šiek tiek miltų.
  • Reklama
  • Iš jos suformuokite dešrą ir supjaustykite gabalėliais.
    7. Iš jos suformuokite dešrą ir supjaustykite gabalėliais.
  • Iškeptą mišinį sudėkite į verdantį vandenį praėjus 10-15 minučių po bulvių įdėjimo ir nepamirškite kukulių. Viską virkite 10-15 minučių, ...
    8. Iškeptą mišinį sudėkite į verdantį vandenį praėjus 10-15 minučių po bulvių įdėjimo ir nepamirškite kukulių. Viską virkite 10-15 minučių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Karštą sriubą iš karto supilstykite į dubenėlius, papuoškite žolelių šakele ir patiekite.
    9. Karštą sriubą iš karto supilstykite į dubenėlius, papuoškite žolelių šakele ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai