Burokėlių mišrainė žiemai

Burokėlių mišrainė žiemai

5 (1 įvertinimai)

20 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Siūlau jums labai paprastą ir skanią mišrainę! Malonu atidaryti stiklainį su tokiu burokėlių stebuklu bet kuriuo metų laiku. Skaitykite, kaip pasigaminti burokėlių mišrainę! Burokėlius paįvairina daugybė daržovių. Tai pomidorai, paprikos ir svogūnai. Į šią mišrainę būtinai įdėkite česnako. Jis suteikia patiekalui užbaigtumo. Žiemą tokia mišrainė taps tikru vitaminų lobynu visai šeimai. Gaminkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Burokėliai
    4 kilogramai
  • Česnakas
    200 gramų
  • Svogūnas
    500 gramų
  • Paprika
    500 gramų
  • Petražolės
    3 sijos
  • Pomidoras
    1.5 kilogramų
  • Actas
    200 gramų (6%)
  • Cukrus
    200 gramų
  • Druska
    60 gramų
  • Augalinis aliejus
    500 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite visas daržoves. Pomidorus geriau nulupti iš anksto. Pomidorus, paprikas ir česnaką sumalkite per mėsmalę arba trintuvą.
    1. Nulupkite visas daržoves. Pomidorus geriau nulupti iš anksto. Pomidorus, paprikas ir česnaką sumalkite per mėsmalę arba trintuvą.
  • Susmulkintą svogūną 6 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite supjaustytas daržoves, actą, druską ir cukrų. Troškinkite šį miš...
    2. Susmulkintą svogūną 6 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite supjaustytas daržoves, actą, druską ir cukrų. Troškinkite šį mišinį 3 minutes.
  • Reklama
  • Nulupkite burokėlius, sutarkuokite juos juostelėmis ir sudėkite į kitas daržoves. Troškinkite mišinį ant labai silpnos ugnies lygiai 40 m...
    3. Nulupkite burokėlius, sutarkuokite juos juostelėmis ir sudėkite į kitas daržoves. Troškinkite mišinį ant labai silpnos ugnies lygiai 40 minučių. Tada suberkite smulkiai supjaustytas petražoles. Po 10 minučių išjunkite ugnį.
  • Mišrainę galima valgyti iš karto, ir tai yra didelis jos privalumas. Tačiau nusprendžiau dalį daržovių kol kas atidėti, o kitą dalį – vėl...
    4. Mišrainę galima valgyti iš karto, ir tai yra didelis jos privalumas. Tačiau nusprendžiau dalį daržovių kol kas atidėti, o kitą dalį – vėlesniam laikui, todėl sudėjau ją į iš anksto sterilizuotus stiklainius.
  • Reklama
  • Skanaus.
    5. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai