Kalakutienos vyniotiniai su sūriu

Kalakutienos vyniotiniai su sūriu

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 d. 2 val.

Apie receptą

Kalakutienos vyniotiniai su sūriu, galima pasigaminti iš anksto, nes visas procesas užima daug laiko. Vyniotinius patiekiu gerai atvėsusius, taip jie daug skanesni. Vyniotinius ruošiu dviem etapais: ruošiu marinatą, tada susuku vyniotinį, pakepinu keptuvėje ir kepu orkaitėje. Šie Vyniotiniai puikiai pakeičia parduotuvėje pirktas dešreles; juos galima suvynioti į foliją ar maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    6 skiltelės (2 skiltelės marinatui, 4 skiltelės vyniotiniui)
  • Šoninė
    20 vnt
  • Kietasis sūris
    180~200 gramų
  • Pankolis
    1 šaukštelis
  • Kalakutienos filė
    2~2,5 kilogramų
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Lauro lapas
    2 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Džiūvėsėliai
    1/2 stiklinės
  • Šalavijas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Marinatui: cukrų sumaišyti su šaukštu druskos, 10 juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapu, česnako skiltelėmis, viską užpilti 3 stiklinėmis v...
    1. Marinatui: cukrų sumaišyti su šaukštu druskos, 10 juodųjų pipirų žirnelių, lauro lapu, česnako skiltelėmis, viską užpilti 3 stiklinėmis vandens. Į gautą mišinį dedu filė, įpylus vandens (jei reikia), kad apsemtų mėsą. Palieku marinate 24 valandoms.
  • Išimu filė, nuplaunu ir sausai nušluostau, tada dedu ant maistinės plėvelės ir uždengiu kita plėvele, filė išmušu.
    2. Išimu filė, nuplaunu ir sausai nušluostau, tada dedu ant maistinės plėvelės ir uždengiu kita plėvele, filė išmušu.
  • Reklama
  • Filė pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Į dubenį dedu džiūvėsėlius, išspaudžiu česnaką, sudedu šalavijų ir pankolių. Ga...
    3. Filė pabarstykite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Į dubenį dedu džiūvėsėlius, išspaudžiu česnaką, sudedu šalavijų ir pankolių. Gautu mišiniu apibarstau vyniotinį ir suberiu stambia tarka tarkuotą kietąjį sūrį.
  • Atsargiai susukame vyniotinį, pradėdami nuo plonosios pusės.
    4. Atsargiai susukame vyniotinį, pradėdami nuo plonosios pusės.
  • Reklama
  • Ant maistinės plėvelės iš eilės išdėlioju plonus šoninės griežinėlius ir suvynioju į juos vyniotinį, galus sutvirtinu dantų krapštukais.
    5. Ant maistinės plėvelės iš eilės išdėlioju plonus šoninės griežinėlius ir suvynioju į juos vyniotinį, galus sutvirtinu dantų krapštukais.
  • Gerai įkaitinkite didelę keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos (apie 4 mi...
    6. Gerai įkaitinkite didelę keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir apkepkite suktinukus iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos (apie 4 minutes iš kiekvienos pusės). Tada kepimo skardą perkeliau į iki 165-170 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepu 30-40 minučių.
  • Reklama
  • Iš atvėsusio vyniotinio išimkite dantų krapštukus, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    7. Iš atvėsusio vyniotinio išimkite dantų krapštukus, supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai