Lydekos kotletai su kiauliena

Lydekos kotletai su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Noriu papasakoti, kaip iškepti lydekos kotletus su kiauliena. Jie gaunasi labai sultingi ir sotūs. Pabandykite derinti kiaulieną ir žuvį, kad gautumėte naują, neįprastą skonį. Nesigailėsite! Šiuos kotletus galite patiekti su bet kokiu pasirinktu padažu. Tačiau ypač tinka pomidorų ir daržovių padažas, taip pat kreminis česnakų padažas. Patiekite šiuos kotletus su virtomis bulvėmis, ryžiais arba tiesiog šviežių daržovių salotomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lydekos filė
    400 gramų
  • Kiauliena
    500 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Batonas be plutelės
    2 riekelės
  • Pienas
    150 mililitrų
  • Petražolės
    1 krūva
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Majonezas
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruoškime ingredientus. Nuplaukite kiaulieną ir supjaustykite ją mažais gabalėliais. Lydeką taip pat supjaustykite mažais gab...
    1. Pirmiausia paruoškime ingredientus. Nuplaukite kiaulieną ir supjaustykite ją mažais gabalėliais. Lydeką taip pat supjaustykite mažais gabalėliais, pašalindami visus kaulus.
  • Užpilkite pienu 2 riekeles batono be plutelės ir palikite, kol paruošime mėsą.
    2. Užpilkite pienu 2 riekeles batono be plutelės ir palikite, kol paruošime mėsą.
  • Reklama
  • Mėsmale sumalkite kiaulieną ir lydeką ir sumaišykite. Sudėkite smulkintą svogūną, prieskonius pagal skonį, šaukštą majonezo (nebūtina), į...
    3. Mėsmale sumalkite kiaulieną ir lydeką ir sumaišykite. Sudėkite smulkintą svogūną, prieskonius pagal skonį, šaukštą majonezo (nebūtina), įmuškite kiaušinį ir sudėkite išmirkytą batoną.
  • Nuplaukite ir nusausinkite petražoles, susmulkinkite jas ir sumaišykite su malta mėsa. Suformuokite kotletus. Jei norite, galite juos apv...
    4. Nuplaukite ir nusausinkite petražoles, susmulkinkite jas ir sumaišykite su malta mėsa. Suformuokite kotletus. Jei norite, galite juos apvolioti džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada galite įpilti šiek tiek van...
    5. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite kotletus augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Tada galite įpilti šiek tiek vandens, uždengti keptuvę dangčiu ir troškinti 5–8 minutes.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai