Maltos mėsos su bulvėmis apkepas
5 (1 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Geriausias ingredientų derinys: bulvės ir malta mėsa. Pasigaminkime gardų ir paprastą patiekalą pietums ar vakarienei. Šis patiekalas patiks visiems – tiek suaugusiems, tiek vaikams. Išbandykite patys! Šiam receptui rinkitės bet kokią maltą mėsą; krapus galite lengvai pakeisti bet kokiomis šviežiomis žolelėmis. Jei norite, patiekalo skonį galite pagyvinti mėgstamais prieskoniais.
Paskirtis: Pietų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Mėsa / 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Malta mėsa400 gramų
- 
													Bulvės1 kilogramas
- 
													Svogūnai2 vnt
- 
													Kiaušiniai3 vnt
- 
													Natūralus jogurtas300 mililitrų
- 
													Malti juodieji pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
- 
													Druska1 arbatinis šaukštelis
- 
													Augalinis aliejus2 šaukštai
- 
													Krapai10 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną. Nuplaukite krapus. 1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite svogūną. Nuplaukite krapus.
- 
                                                     2. Visą maltą mėsą sudėkite į dubenį, smulkiai sutarkuokite svogūną, įberkite druskos (1/2 arb. šaukštelio) ir maltų juodųjų pipirų. 2. Visą maltą mėsą sudėkite į dubenį, smulkiai sutarkuokite svogūną, įberkite druskos (1/2 arb. šaukštelio) ir maltų juodųjų pipirų.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Sumaišykite šiuos ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys visoje masėje. 3. Sumaišykite šiuos ingredientus, kol jie tolygiai pasiskirstys visoje masėje.
- 
                                                     4. Nulupkite bulves, nuplaukite jas ir supjaustykite plonais griežinėliais. 4. Nulupkite bulves, nuplaukite jas ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Kepimo indo dugną sutepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniu išdėliokite pusę bulvių griežinėlių, įberkite šiek tiek druskos (1/2 arbatinio šaukštelio). 5. Kepimo indo dugną sutepkite augaliniu aliejumi ir sluoksniu išdėliokite pusę bulvių griežinėlių, įberkite šiek tiek druskos (1/2 arbatinio šaukštelio).
- 
                                                     6. Ant viršaus sluoksniu paskleiskite maltą mėsą. 6. Ant viršaus sluoksniu paskleiskite maltą mėsą.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Ir ant maltos mėsos uždėkite likusias bulvių riekeles. 7. Ir ant maltos mėsos uždėkite likusias bulvių riekeles.
- 
                                                     8. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite natūralų jogurtą ir suberkite smulkiai supjaustytus krapus. 8. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, supilkite natūralų jogurtą ir suberkite smulkiai supjaustytus krapus.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Šiuos ingredientus energingai plakite, kol gausite vientisą masę. 9. Šiuos ingredientus energingai plakite, kol gausite vientisą masę.
- 
                                                     10. Šiuo mišiniu užpilkite bulves ir maltą mėsą formoje. 10. Šiuo mišiniu užpilkite bulves ir maltą mėsą formoje.
- 
Reklama
- 
                                                     11. Užpildytą formą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 1–1,5 valandos. 11. Užpildytą formą dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 1–1,5 valandos.
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















