Marmurinis pyragas

Marmurinis pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Gražus naminis pyragas visada laukiamas! Siūlau iškepti švelnų, purų ir aromatingą marmurinį pyragą ir patiekti jį kaip desertą prie šeimos arbatos. Užtikrinu jus, visi bus maloniai nustebinti! Jei norite iškepti tikrai skanų naminį pyragą, šis receptas yra abipusiai naudingas pasirinkimas! Jis gaunasi švelnus ir ne per saldus. O šokoladas ir klasikinė tešla puikiai dera ir papildo vienas kitą. Patariu išbandyti!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    2 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    150 gramų
  • Kiaušinis
    4 vnt
  • Cukrus
    1 puodelis
  • Pienas
    100~150 mililitrų
  • Šokoladas
    100 gramų
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakite mikseriu iki purumo.
    1. Sviestą, cukrų ir kiaušinius išplakite mikseriu iki purumo.
  • Tada į sviesto mišinį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir vanilę, supilkite pieną ir užminkykite tešlą.
    2. Tada į sviesto mišinį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir vanilę, supilkite pieną ir užminkykite tešlą.
  • Reklama
  • Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje. Sumaišykite pusę tešlos su šokoladu.
    3. Ištirpinkite šokoladą vandens vonelėje. Sumaišykite pusę tešlos su šokoladu.
  • Į kepimo indą pakaitomis dėkite šokoladinę ir klasikinę tešlą.
    4. Į kepimo indą pakaitomis dėkite šokoladinę ir klasikinę tešlą.
  • Reklama
  • Kepkite pyragą 90 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
    5. Kepkite pyragą 90 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai