Pupelių salotos su pomidorais žiemai

Pupelių salotos su pomidorais žiemai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Pupelių salotos mums yra ypatingas žiemos skanėstas, nes jos visada sočios ir skanios! Mano vyras labai džiaugiasi šiomis salotomis; aš jas patiekiu kaip garnyrą arba tiesiog kaip užkandį. Išbandykite! Kruopščiai nuplaukite daržoves. Pupeles pamirkykite vandenyje. Pomidorus susmulkinkite. Svogūną, papriką ir morką supjaustykite, pupeles išvirkite. Sumaišykite visus ingredientus ir virkite ant silpnos ugnies valandą. Virimo pabaigoje įberkite česnaką ir supilkite actą. Viską sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir užsandarinkite dangteliais. Išsamesnį receptą rasite žemiau.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pupelės
    4 stiklinės
  • Pomidorai
    3 kilogramai
  • Svogūnai
    1 kilogramas
  • Paprika
    1 kilogramas
  • Morka
    1 kilogramas
  • Česnakas
    1 vnt (viena galva)
  • Actas
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    1.5 stiklinės
  • Cukrus
    1.5 stiklinės
  • Druska
    2~3 šaukštai
  • Čili pipirai
    1 vnt (viena maža ankštis, bet jei mėgstate aštriau, dėkite daugiau)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pupeles reikia mirkyti per naktį.
    1. Pupeles reikia mirkyti per naktį.
  • Pomidorus sumalkite per mėsmalę.
    2. Pomidorus sumalkite per mėsmalę.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite kubeliais.
    3. Svogūną supjaustykite kubeliais.
  • Papriką supjaustykite kubeliais arba juostelėmis.
    4. Papriką supjaustykite kubeliais arba juostelėmis.
  • Reklama
  • Sutarkuokite morkas.
    5. Sutarkuokite morkas.
  • Virkite pupeles, kol pusiau išvirs (apie 30 minučių).
    6. Virkite pupeles, kol pusiau išvirs (apie 30 minučių).
  • Reklama
  • Sudėkite pupeles, pomidorus, svogūnus, paprikas ir morkas į dubenį, skirtą salotoms virti. Įberkite druskos, cukraus, aliejaus ir aitrios...
    7. Sudėkite pupeles, pomidorus, svogūnus, paprikas ir morkas į dubenį, skirtą salotoms virti. Įberkite druskos, cukraus, aliejaus ir aitriosios paprikos. Užvirinkite ir virkite 1 valandą ant vidutinės ugnies.
  • Likus dešimčiai minučių iki virimo pabaigos, sudėkite česnaką ir supilkite actą. Supilkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite dangteli...
    8. Likus dešimčiai minučių iki virimo pabaigos, sudėkite česnaką ir supilkite actą. Supilkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite dangteliais ir apvyniokite šilta antklode. Išeiga: 5 litrai.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai