Šaltibarščiai su pasukomis
5 (1 įvertinimai)
7 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Šaltibarščiai - gardu, gaivu, o svarbiausia, kad sugaišite nedaug laiko. Šaltibarščius tikrai mokate gaminti, net nežinau ar reikalingas receptas. Vistiek dalinuosi receptu, nes tikrai žinau, kad yra ir jaunų šeimininkučių, kurioms galbūt šis receptas pravers.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai2~3 vnt
-
Agurkas2 vnt
-
Svogūnų laiškai1 sauja
-
Kiaušiniai2~3 vnt
-
Pasukos4 stiklinės
-
Grietinės1 puodelis
-
Krapai1 sauja
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Burokėlius nuplaukite ir išvirkite. Tada nulupkite ir sutarkuokite. Galima naudoti ir konservuotus burokėlius, bet daug skanesni švieži.
-
Reklama
-
3. Kiaušinius išverdame ir nulupame. Atskirkite baltymus nuo trynių. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus. Dubenyje sumaišykite trynius ir svogūną ir įberkite druskos pagal skonį.
-
4. Agurką nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
Reklama
-
5. Dubenyje sumaišykite visus mūsų paruoštus ingredientus. Susmulkinkite kiaušinio baltymą. Viską užpilti pasukomis ir supilti grietinę. Jei reikia, įberkite druskos. Burokėlių sriubą dėkite į šaldytuvą bent valandai. Prieš patiekdami gausiai apibarstykite krapais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama