Airiškas sūrio pyragas

Airiškas sūrio pyragas

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Airiškas sūrio pyragas jums patiks nuo pirmo kąsnio! Rašoma, kad airiškas sūrio pyragas su baltuoju šokoladu ir Baileys airišku kremu (ar panašiu). Mano nuomone, sūrio pyragas yra pats nuostabiausias desertas. Yra daugybė jo gaminimo receptų, bet aš ir mano šeima mėgstame airišką sūrio pyragą! Dėl savo purumo ir lengvo paruošimo. Pyrago viršų galite papuošti cukraus pudra! Būtinai išbandykite, liksite patenkinti.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    200 gramų (vidutinio dydžio sausainiai)
  • Pekano riešutai
    2 stiklinės
  • Cukrus
    1 puodelis
  • Sviestas
    6 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Airiškas Bailey kremas
    75 mililitrų
  • Vanilinas
    1 šaukštelis
  • Baltasis šokoladas
    150 gramų
  • Grietinė
    350 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Blenderyje sumalkite 1 puodelį riešutų (kitą puodelį palikite pyragui papuošti), sausainius ir 2/3 puodelio cukraus.
    1. Blenderyje sumalkite 1 puodelį riešutų (kitą puodelį palikite pyragui papuošti), sausainius ir 2/3 puodelio cukraus.
  • Gautą masę dėkite į kepimo indą taip, kad ji atitiktų dugno ir šonų formą. Paspauskite, kad jis nesuirtų.
    2. Gautą masę dėkite į kepimo indą taip, kad ji atitiktų dugno ir šonų formą. Paspauskite, kad jis nesuirtų.
  • Reklama
  • Sumaišykite airišką kremą, kiaušinius ir vanilę. Gerai suplakite.
    3. Sumaišykite airišką kremą, kiaušinius ir vanilę. Gerai suplakite.
  • Paruoštą mišinį supilkite į kepimo formą su paruoštu pagrindu. Pakraštyje turi likti pakankamai vietos, kad po kepimo būtų galima užpildy...
    4. Paruoštą mišinį supilkite į kepimo formą su paruoštu pagrindu. Pakraštyje turi likti pakankamai vietos, kad po kepimo būtų galima užpildyti kremu (apie tai žemiau). Airišką sūrio pyragą kepkite iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
  • Reklama
  • Iškepus sūrio pyragą šiek tiek atvėsiname. Grietinę išplakti su baltuoju šokoladu. Dėkite ant gatavo sūrio pyrago ir papuoškite likusiais...
    5. Iškepus sūrio pyragą šiek tiek atvėsiname. Grietinę išplakti su baltuoju šokoladu. Dėkite ant gatavo sūrio pyrago ir papuoškite likusiais pekano riešutais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai