Bulvių ir maltos mėsos užkepėlė

Bulvių ir maltos mėsos užkepėlė

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Bulvių ir maltos mėsos užkepėlė yra labai paprastai paruošiama, bet neįtikėtinai skanus, sultingas ir sotus patiekalas, kurį galima drąsiai patiekti net ant šventinio stalo. Tikra pojūčių šventė! Bulvių ir maltos mėsos užkepėlė yra patiekalas, paruoštas iš gana paprastų ir prieinamų ingredientų. Jums nereikės jokių egzotiškų produktų. Bulvių ir maltos mėsos užkepėlės receptas yra labai paprastas. Ir patiekalas gaunasi labai skanus, sultingas, sotus, apetitą žadinantis... Žinoma, jis kaloringas ir sunkus, o taip valgyti kiekvieną dieną pavojinga sveikatai, bet laisvadienį ar šventinę dieną galima pasilepinti. Taigi, papasakosiu, kaip pasigaminti bulvių užkepėlę su malta mėsa!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Malta mėsa
    700 gramų
  • Pievagrybiai
    300 gramų
  • Pomidorai
    300 gramų
  • Sūris
    250 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kečupas
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs.
    1. Bulves virkite pasūdytame vandenyje, kol išvirs.
  • Kepkite maltą mėsą ant vidutinės ugnies, kol pusiau iškeps. Kai tik pasikeis spalva, nukelkite nuo ugnies, įberkite druskos, pipirų ir at...
    2. Kepkite maltą mėsą ant vidutinės ugnies, kol pusiau iškeps. Kai tik pasikeis spalva, nukelkite nuo ugnies, įberkite druskos, pipirų ir atidėkite.
  • Reklama
  • Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais (jei norite, galite naudoti kitus grybus).
    3. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais (jei norite, galite naudoti kitus grybus).
  • Supjaustykite pomidorus plonais griežinėliais.
    4. Supjaustykite pomidorus plonais griežinėliais.
  • Reklama
  • Į bulves įdėkite sviesto, įmuškite kiaušinį, druskos ir pipirų. Sutrinkite į košę.
    5. Į bulves įdėkite sviesto, įmuškite kiaušinį, druskos ir pipirų. Sutrinkite į košę.
  • Bulvių košę sudėkite į lengvai riebalais pateptą kepimo formą. Išlyginkite, kad susidarytų lygus sluoksnis.
    6. Bulvių košę sudėkite į lengvai riebalais pateptą kepimo formą. Išlyginkite, kad susidarytų lygus sluoksnis.
  • Reklama
  • Lengvai patepkite kečupu.
    7. Lengvai patepkite kečupu.
  • Maltą mėsą sudėkite ant bulvių. Dar kartą išlyginkite, kad susidarytų lygus sluoksnis.
    8. Maltą mėsą sudėkite ant bulvių. Dar kartą išlyginkite, kad susidarytų lygus sluoksnis.
  • Reklama
  • Išdėliokite grybus.
    9. Išdėliokite grybus.
  • Toliau – pomidorų sluoksnis.
    10. Toliau – pomidorų sluoksnis.
  • Reklama
  • Viską gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ant viršaus.
    11. Viską gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu ant viršaus.
  • Kad būtų sultingiau, aptepkite majonezu.
    12. Kad būtų sultingiau, aptepkite majonezu.
  • Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tada išimkite iš orkaitės ir patiekite. Skanaus!
    13. Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tada išimkite iš orkaitės ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai