Bulvių vyniotinis su kopūstais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Pagal šį receptą pagamintas bulvių vyniotinis visada yra labai ryškus, bet svarbiausia - skanus. Štai kodėl galite saugiai pasigaminti jį net šventiniam stalui. Jūsų svečiai tikrai bus patenkinti! Vietoj troškintų kopūstų šiame recepte galite naudoti raugintus kopūstus, tačiau vargu ar vyniotinis pjaustytas bus tokios ryškios spalvos. Bulvių košę galima išvirti iš anksto.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Baltasis kopūstas150~200 gramų
-
Bulvių košė200~300 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Pomidorų pasta1.5 šaukštai
-
Augalinis aliejus50~70 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt (vyniotinio aptepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Bulves pavirkite 20 minučių ir sutrinkite trintuvu.
-
2. Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
3. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir pomidorų pastos. Kopūstus troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, 10–15 minučių.
-
4. Bulvių košę dėkite ant maistinės plėvelės. Išlyginkite.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus dėkite troškintus kopūstus.
-
6. Viską susukti į bulvių vyniotinį.
-
Reklama
-
7. Perkelkite vyniotinį ant kepimo skardos. Aptepkite jį kiaušinio tryniu.
-
8. Vyniotinį pašaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
-
Reklama
-
9. Paruoštą vyniotinį atsargiai padėkite ant lėkštės.
-
10. Supjaustykite gabalėliais ir patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama