Česnakinio sviesto receptas
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Siūlau puikų paruošimą, kurį šaldiklyje galima laikyti iki dviejų mėnesių. Sviestas naudojamas kotletams, dedamas į padažus arba tiesiog ant sumuštinio, jis paruošiamas per kelias minutes. Pasinaudokite idėja! Šis česnakinis sviestas puikiai padės bet kuriai namų šeimininkei, kai namuose trūksta žalumynų ar česnako. Jis dar vadinamas žaliuoju sviestu. Sviestą padalinus į mažas dalis ir suformavus mažas dešreles, galima gaminti Kijevo kotletus. Prieš kepant, sviestą galima patepti po vištienos oda, taip ji taps minkštesnė ir aromatingesnė.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas100 gramų
-
Krapai30 gramų
-
Česnakas1 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Citrinų sultyspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų.
-
2. Krapus nuplaukite ir visiškai nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Nuskabykite nuo šakelių krapų lapelius, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Nulupkite česnaką ir sutarkuokite smulkia tarka arba smulkiai supjaustykite. Sudėkite česnaką ir krapus.
-
4. Į dubenį sudėkite suminkštinto sviesto.
-
Reklama
-
5. Į dubenį išspauskite citrinos sultis.
-
6. Į mišinį įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Suformuokite sviestą į dešrą, suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį, kol visiškai sušals, arba iš karto naudokite, užtepdami ant sumuštinių.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama