Kepenėlės su morkomis ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								35 min.
						Apie receptą
Kepenėlės su morkomis ir svogūnais – tai paprastas skanios ir sočios mišrainės receptas, kuris man visada padeda sunkiais laikais. Jas lengva ir greita pagaminti, labai nebrangu, o skonis paprastas, bet nuostabus! Man patinka jos paprastumas, skonis ir tai, kad ji labai prieinama. Tuo pačiu metu mišrainė yra labai soti. Finansinių sunkumų metu mišrainė džiugina visą mūsų šeimą; taip lengva pasisotinti!
Paskirtis: Salotų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Jautienos kepenėlės250 gramų
- 
													Morka1 vnt
- 
													Svogūnai2 vnt
- 
													Augalinis aliejus50 mililitrų
- 
													Majonezas150 gramų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite svogūnus ir morkas. 1. Paruoškite ingredientus. Nulupkite ir nuplaukite svogūnus ir morkas.
- 
                                                     2. Kepenėles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Patikrinkite, ar jos išvirusios, įsmeigdami kepenų gabalėlius šakute. Šakutė turėtų lengvai įslysti, o iš pradūrimo vietų neturėtų tekėti rausvos sultys. 2. Kepenėles supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Patikrinkite, ar jos išvirusios, įsmeigdami kepenų gabalėlius šakute. Šakutė turėtų lengvai įslysti, o iš pradūrimo vietų neturėtų tekėti rausvos sultys.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Kol verda kepenėlės, supjaustykite svogūną mažais kubeliais. 3. Kol verda kepenėlės, supjaustykite svogūną mažais kubeliais.
- 
                                                     4. Morkas sutarkuokite stambia tarka. 4. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, reguliariai maišydami mentele. 5. Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės, reguliariai maišydami mentele.
- 
                                                     6. Tada į keptus svogūnus sudėkite morkas. 6. Tada į keptus svogūnus sudėkite morkas.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Ir viską kepkite kartu, reguliariai maišydami, kol morkos suminkštės. 7. Ir viską kepkite kartu, reguliariai maišydami, kol morkos suminkštės.
- 
                                                     8. Išimkite išvirusias kepenėles iš puodo ir atvėsinkite. 8. Išimkite išvirusias kepenėles iš puodo ir atvėsinkite.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Tada sutarkuokite stambia tarka į erdvų dubenį. 9. Tada sutarkuokite stambia tarka į erdvų dubenį.
- 
                                                     10. Sudėkite keptus svogūnus ir morkas. 10. Sudėkite keptus svogūnus ir morkas.
- 
Reklama
- 
                                                     11. Įdėkite majonezo ir viską sumaišykite. 11. Įdėkite majonezo ir viską sumaišykite.
- 
                                                     12. Sudėkite paruoštą mišrainę į gražų salotų dubenį ir patiekite. 12. Sudėkite paruoštą mišrainę į gražų salotų dubenį ir patiekite.
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















