Keptos braškės

Keptos braškės

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Siūlau išbandyti įdomų braškių gaminimo būdą. Tai bus ypač aktualu uogoms, kurios nėra pakankamai saldžios ir aromatingos, kurių nesinori tiesiog valgyti. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip gaminti keptas braškes. Jei netrukdo alkoholis, paskutiniame etape galite įpilti 2 šaukštus konjako arba romo. Išgarinkite jį ant didelės ugnies. Braškės gaunasi saldžios, sultingos ir labai skanios! Tinka kaip priedas prie ledų, saldžių skrebučių, blynų ar blynelių.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    200 gramų
  • Sviestas
    20 gramų
  • Cukrus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Braškes nuplaukite, nuimkite kotelius ir nusausinkite. Perpjaukite per pusę. Dideles uogas galima supjaustyti į 4 dalis.
    2. Braškes nuplaukite, nuimkite kotelius ir nusausinkite. Perpjaukite per pusę. Dideles uogas galima supjaustyti į 4 dalis.
  • Reklama
  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir išmaišykite.
    3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir išmaišykite.
  • Sudėkite braškes. Kepkite apie 2 minutes, švelniai maišydami.
    4. Sudėkite braškes. Kepkite apie 2 minutes, švelniai maišydami.
  • Reklama
  • Uogos turėtų mirkti sirupe, bet išlaikyti savo formą.
    5. Uogos turėtų mirkti sirupe, bet išlaikyti savo formą.
  • Keptos braškės paruoštos, skanaus!
    6. Keptos braškės paruoštos, skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai