Kiauliena, troškinta su rūgštynėmis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Pačiu rūgštynių sezonu jas gera gaminti su mėsa. Rūgštynės gerai dera su kiauliena ir daržovėmis. Patiekalas pagal šį receptą gaunasi ne tik patrauklus ir estetiškas, bet ir labai skanus. Paruoštas patiekalas įgauna tekstūruotą daržovių ir rūgštynių išvaizdą. Rūgštynės puikiai dera su kiauliena. Jei norite, galite įdėti bulvių, patiekalas bus sotesnis ir dar skanesnis. Rūgštynės ne tik suteikia rūgštelės, bet ir padaro patiekalo skonį ryškesnį bei pikantiškesnį. Patiekalas bus gardus, todėl pažiūrėkite, kaip gaminama su rūgštynėmis troškinta kiauliena.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų (šonkauliai)
-
Rūgštynės1 sauja
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Grietinė150 gramų
-
Miltai1 šaukštas
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Šiam patiekalui paruošti mums reikės kiaulienos, rūgštynių, daržovių ir grietinės. Patiekalą galima paįvairinti bulvėmis arba šaldytomis daržovėmis.
-
2. Šį kartą turime kiaulienos šonkauliukus, kuriuos prieš kepant marinuoju prieskoniuose ir augaliniame (alyvuogių) aliejuje.
-
Reklama
-
3. Kepkite pjaustytus svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje.
-
4. Tada sudėkite kiaulienos šonkauliukus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įdėkite grietinės.
-
Reklama
-
5. Užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies. Įberkite prieskonių pagal skonį.
-
6. Pačioje pabaigoje suberkite susmulkintas rūgštynes ir troškinkite dar 10 minučių. Rūgštynėms nereikia ilgo virimo, todėl jos visada dedamos pačioje pabaigoje.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama