Kiauliena, troškinta su rūgštynėmis

Kiauliena, troškinta su rūgštynėmis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pačiu rūgštynių sezonu jas gera gaminti su mėsa. Rūgštynės gerai dera su kiauliena ir daržovėmis. Patiekalas pagal šį receptą gaunasi ne tik patrauklus ir estetiškas, bet ir labai skanus. Paruoštas patiekalas įgauna tekstūruotą daržovių ir rūgštynių išvaizdą. Rūgštynės puikiai dera su kiauliena. Jei norite, galite įdėti bulvių, patiekalas bus sotesnis ir dar skanesnis. Rūgštynės ne tik suteikia rūgštelės, bet ir padaro patiekalo skonį ryškesnį bei pikantiškesnį. Patiekalas bus gardus, todėl pažiūrėkite, kaip gaminama su rūgštynėmis troškinta kiauliena.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų (šonkauliai)
  • Rūgštynės
    1 sauja
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Grietinė
    150 gramų
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiam patiekalui paruošti mums reikės kiaulienos, rūgštynių, daržovių ir grietinės. Patiekalą galima paįvairinti bulvėmis arba šaldytomis ...
    1. Šiam patiekalui paruošti mums reikės kiaulienos, rūgštynių, daržovių ir grietinės. Patiekalą galima paįvairinti bulvėmis arba šaldytomis daržovėmis.
  • Šį kartą turime kiaulienos šonkauliukus, kuriuos prieš kepant marinuoju prieskoniuose ir augaliniame (alyvuogių) aliejuje.
    2. Šį kartą turime kiaulienos šonkauliukus, kuriuos prieš kepant marinuoju prieskoniuose ir augaliniame (alyvuogių) aliejuje.
  • Reklama
  • Kepkite pjaustytus svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje.
    3. Kepkite pjaustytus svogūnus ir morkas augaliniame aliejuje.
  • Tada sudėkite kiaulienos šonkauliukus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įdėkite grietinės.
    4. Tada sudėkite kiaulienos šonkauliukus ir kepkite iki auksinės rudos spalvos. Įdėkite grietinės.
  • Reklama
  • Užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies. Įberkite prieskonių pagal skonį.
    5. Užpilkite vandeniu ir troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies. Įberkite prieskonių pagal skonį.
  • Pačioje pabaigoje suberkite susmulkintas rūgštynes ​​ir troškinkite dar 10 minučių. Rūgštynėms nereikia ilgo virimo, todėl jos visada ded...
    6. Pačioje pabaigoje suberkite susmulkintas rūgštynes ​​ir troškinkite dar 10 minučių. Rūgštynėms nereikia ilgo virimo, todėl jos visada dedamos pačioje pabaigoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai