Lavašas su raudona žuvimi
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Greitas ir paprastas lavašo užkandis – žuvies ir sūrio suktinukas. Raudonos žuvies įdaras bet kurioje puotoje visada atrodo stulbinamai. Į įdarą įdėkite mėgstamų prieskonių. Įdarui galite naudoti bet kokį sūrį. Tai gali būti kreminis sūris, lydytas sūris arba įprastas kietasis sūris su bet kokiu skoniu. Jei pageidaujate, galite įdėti česnako, kad suteiktumėte papildomo skonio.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Žuvis / 
					# Pieno produktaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Lavašas1 vnt
- 
													Raudona žuvis150 gramų
- 
													Kreminis sūris250 gramų
- 
													Žalumynai30 gramų
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Prieskoniaipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. Išimkite kreminį sūrį iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų. Taip bus lengviau jį tepti ant lavašo. 1. Paruoškite ingredientus. Išimkite kreminį sūrį iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų. Taip bus lengviau jį tepti ant lavašo.
- 
                                                     2. Sumaišykite minkštą kreminį sūrį su smulkintomis žolelėmis. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Sumaišykite visus ingredientus. 2. Sumaišykite minkštą kreminį sūrį su smulkintomis žolelėmis. Įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Sumaišykite visus ingredientus.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Padėkite lavašą ant stalo ir paskleiskite ant jo paruoštą įdarą. 3. Padėkite lavašą ant stalo ir paskleiskite ant jo paruoštą įdarą.
- 
                                                     4. Tada išdėliokite raudoną žuvį. 4. Tada išdėliokite raudoną žuvį.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Lavašą su įdaru susukite į vyniotinį. Apvyniokite jį maistine plėvele ir 2–3 valandas padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų. 5. Lavašą su įdaru susukite į vyniotinį. Apvyniokite jį maistine plėvele ir 2–3 valandas padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.
- 
                                                     6. Prieš patiekiant, supjaustykite vyniotinį gabalėliais ir sudėkite į lėkštę. 6. Prieš patiekiant, supjaustykite vyniotinį gabalėliais ir sudėkite į lėkštę.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Lavašas su raudona žuvimi yra paruoštas! 7. Lavašas su raudona žuvimi yra paruoštas!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















