Obuolių apkepas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Pagal šį receptą paruoštas obuolių apkepas šiek tiek primena klafutį. Šis skanus ir aromatingas, neįtikėtinai lengvas ir sveikas pyragėlis yra neįtikėtinai lengvai paruošiamas ir labai greitai suvalgomas! Kuo daugiau obuolių, tuo skaniau! Cukraus pudrą tešloje galima lengvai pakeisti granuliuotu cukrumi. Jo kiekį reguliuokite patys: pagal skonį ir priklausomai nuo obuolių saldumo.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai100 gramų
-
Sviestas90 gramų
-
Obuoliai4 vnt
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Cukraus pudra100 gramų
-
Pienas250 mililitrų
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Cukraus pudra20 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Kruopščiai nuplaukite obuolius.
-
2. Obuolius supjaustykite mažais gabalėliais, išimdami sėklas.
-
Reklama
-
3. Į gilią keptuvę sudėkite sviestą, ištirpinkite jį ant silpnos ugnies ir sudėkite obuolių gabalėlius – viską kartu troškinkite 10 minučių.
-
4. Dideliame dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite cukraus pudrą ir druską.
-
Reklama
-
5. Supilkite pieną.
-
6. Ir viską išmaišykite šluotele.
-
Reklama
-
7. Persijokite miltus.
-
8. Energingai išmaišykite šluotele.
-
Reklama
-
9. Obuolių mišinį iš keptuvės sudėkite į dubenį su kitais ingredientais. Viską atsargiai išmaišykite mentele.
-
10. Viską sudėkite į kepimo indą. Kepkite obuolių apkepą iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
-
Reklama
-
11. Paruoštą obuolių apkepą šiek tiek atvėsinkite formoje ir padėkite ant plokščio indo, pabarstykite cukraus pudra.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama