Perlinės kruopos su mėsa

Perlinės kruopos su mėsa

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Perlinių kruopų košės mėgėjų nedaug, ir dažniausiai ji siejama su valgyklos patiekalais. Tačiau išbandykite labai skanų ir sotų variantą vakarienei ar pietums! Nesigailėsite! Perlinių kruopų košė yra trapi, skani ir labai soti. Perlinės kruopos gerai dera su daržovėmis, troškinta mėsa, žuvimi ir bet kokia mėsa, tačiau geriausia naudoti riebesnę mėsą, nes pati ši košė gali būti kiek sausa.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Perlinės kruopos
    200 gramų
  • Kiauliena
    300 gramų
  • Morka
    1 vnt
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Vanduo
    300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš anksto paruoškite visus ingredientus. Perlines kruopas perplaukite keliais vandenimis, kol skystis taps skaidrus. Nulupkite ir nuplauk...
    1. Iš anksto paruoškite visus ingredientus. Perlines kruopas perplaukite keliais vandenimis, kol skystis taps skaidrus. Nulupkite ir nuplaukite morkas.
  • Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Supjaustykite morkas.
    3. Supjaustykite morkas.
  • Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite kiaulienos gabalėlius. Kepkite mėsą, kol ji lengvai pagels, nuolat ...
    4. Keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite kiaulienos gabalėlius. Kepkite mėsą, kol ji lengvai pagels, nuolat maišydami mentele.
  • Reklama
  • Į mėsą sudėkite morkas ir viską kartu kepkite ant vidutinės ugnies dar apie 5 minutes.
    5. Į mėsą sudėkite morkas ir viską kartu kepkite ant vidutinės ugnies dar apie 5 minutes.
  • Tada sudėkite perlines kruopas į keptuvę, įberkite druskos ir pipirų.
    6. Tada sudėkite perlines kruopas į keptuvę, įberkite druskos ir pipirų.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį, uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol skystis visiškai išgaruos.
    7. Supilkite vandenį, uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol skystis visiškai išgaruos.
  • Paruoštą košę su mėsa sudėkite į lėkštes ir patiekite, lengvai pabarstydami smulkintomis šviežiomis žolelėmis.
    8. Paruoštą košę su mėsa sudėkite į lėkštes ir patiekite, lengvai pabarstydami smulkintomis šviežiomis žolelėmis.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai