Pica iš batono keptuvėje

Pica iš batono keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Nėra laiko žaisti su tešla, bet norite pavaišinti šeimą gardžia pica? Tokiai progai yra puikus sprendimas: pica iš batono. Minimalios darbo sąnaudos, produktai visada po ranka. Gaminkime! Siūlomas įdaras yra vienas iš variantų. Galite naudoti absoliučiai bet kokį produktų rinkinį, bet neperkraukite.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Batonas
    150~200 gramų
  • Sūris
    100 gramų
  • Dešrelės
    4 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Marinuoti agurkai
    50 gramų
  • Pomidorų pasta
    1.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dešreles supjaustykite atsitiktinėmis juostelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.
    2. Dešreles supjaustykite atsitiktinėmis juostelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.
  • Reklama
  • Batoną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į dešreles. Kepkite 2–3 minutes, kol batono gabalėliai paruduos, nuolat maišy...
    3. Batoną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į dešreles. Kepkite 2–3 minutes, kol batono gabalėliai paruduos, nuolat maišydami.
  • Agurką supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su pomidorų pasta.
    4. Agurką supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su pomidorų pasta.
  • Reklama
  • Agurkus ir pomidorus paskirstykite ant keptuvės turinio.
    5. Agurkus ir pomidorus paskirstykite ant keptuvės turinio.
  • Atskirai kiaušinius išplakite šakute su pienu, druska ir pipirais.
    6. Atskirai kiaušinius išplakite šakute su pienu, druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Supilkite mišinį į keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies nemaišydami 3 minutes. Tada uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3–4 minutes.
    7. Supilkite mišinį į keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies nemaišydami 3 minutes. Tada uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3–4 minutes.
  • Pasibaigus laikui, nuimkite dangtį, pabarstykite tarkuotu sūriu, uždarykite dangtį ir palikite dar 1,5 minutės.
    8. Pasibaigus laikui, nuimkite dangtį, pabarstykite tarkuotu sūriu, uždarykite dangtį ir palikite dar 1,5 minutės.
  • Reklama
  • Pabarstykite picą žolelėmis.
    9. Pabarstykite picą žolelėmis.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai