Pica iš batono keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Nėra laiko žaisti su tešla, bet norite pavaišinti šeimą gardžia pica? Tokiai progai yra puikus sprendimas: pica iš batono. Minimalios darbo sąnaudos, produktai visada po ranka. Gaminkime! Siūlomas įdaras yra vienas iš variantų. Galite naudoti absoliučiai bet kokį produktų rinkinį, bet neperkraukite.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Batonas150~200 gramų
-
Sūris100 gramų
-
Dešrelės4 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Pienas50 mililitrų
-
Marinuoti agurkai50 gramų
-
Pomidorų pasta1.5 arbatinio šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Dešreles supjaustykite atsitiktinėmis juostelėmis ir kepkite augaliniame aliejuje, kol lengvai apskrus.
-
Reklama
-
3. Batoną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į dešreles. Kepkite 2–3 minutes, kol batono gabalėliai paruduos, nuolat maišydami.
-
4. Agurką supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su pomidorų pasta.
-
Reklama
-
5. Agurkus ir pomidorus paskirstykite ant keptuvės turinio.
-
6. Atskirai kiaušinius išplakite šakute su pienu, druska ir pipirais.
-
Reklama
-
7. Supilkite mišinį į keptuvę. Kepkite ant silpnos ugnies nemaišydami 3 minutes. Tada uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3–4 minutes.
-
8. Pasibaigus laikui, nuimkite dangtį, pabarstykite tarkuotu sūriu, uždarykite dangtį ir palikite dar 1,5 minutės.
-
Reklama
-
9. Pabarstykite picą žolelėmis.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama