Pomidorai, kepti su malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Jei norite paįvairinti savo pietų meniu skaniu ir maistingu patiekalu, siūlau jums pomidorų, keptų su malta mėsa, receptą. Skanu ir paprasta! Įvairovės dėlei galite į įdarą įdėti ryžių, naudoti įvairias žoleles kaip prieskonius, eksperimentuoti su malta mėsa.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai1.5 kilogramo
-
Svogūnai1~2 vnt
-
Malta mėsa500 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Augalinis aliejus2~3 šaukštai
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškime ingredientus. Rekomenduoju palikti kelis pomidorus su šakele, tai labai gražiai atrodys ant patiekalo.
-
2. Iš pomidorų išpjaukite įdarą. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.
-
Reklama
-
3. Dubenyje išplakite kiaušinius iki putų.
-
4. Paruoškite įdarą. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje 2–3 minutes, tada sudėkite maltą mėsą ir troškinkite kartu su svogūnu 20 minučių. Įberkite prieskonių ir druskos pagal skonį. Supilkite kiaušinių mišinį į įdarą, viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Į pomidorus įdarykite įdaru, sudėkite pomidorus ant kepimo skardos. Kepimo skardą įdėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje pusvalandį. Po pusvalandžio leiskite patiekalui atvėsti ir patiekite, papuošę žolelėmis ir apšlakstę alyvuogių aliejumi.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama