Pyragas su šaldytomis uogomis

Pyragas su šaldytomis uogomis

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei skubate, mėgstate saldžius kepinius, tuomet negalite praleisti šio labai paprasto pyrago su šaldytomis uogomis varianto. Apetitiškas, lengvas ir labai skanus. Šis pyrago su šaldytomis uogomis receptas yra geras, nes aromatingu kepiniu galėsite mėgautis ne tik vasarą, bet ir žiemą. Galite naudoti absoliučiai visas uogas, kurias turite po ranka. Jei tarp jų vyrauja rūgščios uogos, padidinkite naudojamo cukraus kiekį.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    450 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kiaušinis
    2~3 vnt
  • Šaldytos uogos
    pagal skonį
  • Kukurūzų krakmolas
    3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkite įkaitindami orkaitę iki maždaug 180 laipsnių. Giliame dubenyje išplakite minkštą sviestą su cukrumi. Įmuškite kiaušinius, tolia...
    1. Pradėkite įkaitindami orkaitę iki maždaug 180 laipsnių. Giliame dubenyje išplakite minkštą sviestą su cukrumi. Įmuškite kiaušinius, toliau plakdami. Tada įberkite žiupsnelį druskos ir kepimo miltelių, pradėkite dėti išsijotus miltus, kad būtų vienalytė konsistencija.
  • Uogas sudėkite į atskirą indą. Pabarstykite jas krakmolu ir švelniai išmaišykite.
    2. Uogas sudėkite į atskirą indą. Pabarstykite jas krakmolu ir švelniai išmaišykite.
  • Reklama
  • Toliau galite atsargiai įmaišyti uogas į tešlą.
    3. Toliau galite atsargiai įmaišyti uogas į tešlą.
  • Karščiui atsparią formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite į ją tešlą ir pašaukite į orkaitę. Priklausomai nuo formos dy...
    4. Karščiui atsparią formą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais. Sudėkite į ją tešlą ir pašaukite į orkaitę. Priklausomai nuo formos dydžio, pyragą kepkite 30–55 minutes.
  • Reklama
  • Pasirengimą patikrinkite degtuku arba dantų krapštuku. Tada atsargiai išimkite iš formos ir atvėsinkite. Prieš patiekiant galima apibarst...
    5. Pasirengimą patikrinkite degtuku arba dantų krapštuku. Tada atsargiai išimkite iš formos ir atvėsinkite. Prieš patiekiant galima apibarstyti cukraus pudra, užpilti, pavyzdžiui, sirupu ar glaistu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai