Silkė pataluose su obuoliais
5 (1 įvertinimai)
								4  Porcijos
						
								1 val.
						Apie receptą
Silkė pataluose su obuoliu – tai unikalus šios populiarios ir mylimos mišrainės variantas, būtinas bet kurioje šventėje. Aš jums parodysiu, kaip mišrainę paruošti! Paruoštą mišrainę 2 valandas palaikykite šaldytuve, kad visi sluoksniai įsigertų į majonezą, tada patiekite. Būtinai išbandykite šį „silkės pataluose“ su obuoliais receptą ir pradžiuginkite savo šeimą šiuo gardžiu patiekalu!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Daržovės / 
					# Žuvis / 
					# VaisiaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Silkių filė400 gramų
- 
													Burokėliai1 vnt (didelis)
- 
													Obuolys1 vnt
- 
													Kiaušiniai2 vnt
- 
													Majonezas300 mililitrų
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite obuolį. Virkite burokėlius, kol suminkštės. Nulupkite svogūną. 1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite obuolį. Virkite burokėlius, kol suminkštės. Nulupkite svogūną.
- 
                                                     2. Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais. 2. Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Kiaušinius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol kietai išvirs. 3. Kiaušinius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol kietai išvirs.
- 
                                                     4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. 4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Kad svogūnas nebūtų kartus, sudėkite jį į dubenį ir 2–3 sekundes palaikykite verdančiame vandenyje, o tada nedelsdami nupilkite karštą vandenį. 5. Kad svogūnas nebūtų kartus, sudėkite jį į dubenį ir 2–3 sekundes palaikykite verdančiame vandenyje, o tada nedelsdami nupilkite karštą vandenį.
- 
                                                     6. Nulupkite virtus burokėlius ir stambiai sutarkuokite. Jei įmanoma, rankomis nuspauskite sultis. Tai būtina, kad salotos nepermirktų. 6. Nulupkite virtus burokėlius ir stambiai sutarkuokite. Jei įmanoma, rankomis nuspauskite sultis. Tai būtina, kad salotos nepermirktų.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Sutarkuotus burokėlius sudėkite į dubenį ir užpilkite 2–3 šaukštus majonezo. 7. Sutarkuotus burokėlius sudėkite į dubenį ir užpilkite 2–3 šaukštus majonezo.
- 
                                                     8. Viską sumaišykite šaukštu. 8. Viską sumaišykite šaukštu.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Išvirtus kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite smulkia tarka. 9. Išvirtus kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite smulkia tarka.
- 
                                                     10. Pradėkite ruošti mišrainę. Pasirinkite patogų salotų dubenį – aš naudoju du mažus stiklinius salotų dubenėlius. Pirmas sluoksnis yra silkės gabalėliai. Ant viršaus uždėkite pjaustytų svogūnų sluoksnį. 10. Pradėkite ruošti mišrainę. Pasirinkite patogų salotų dubenį – aš naudoju du mažus stiklinius salotų dubenėlius. Pirmas sluoksnis yra silkės gabalėliai. Ant viršaus uždėkite pjaustytų svogūnų sluoksnį.
- 
Reklama
- 
                                                     11. Nulupkite obuolį ir stambiai sutarkuokite. 11. Nulupkite obuolį ir stambiai sutarkuokite.
- 
                                                     12. Į kitą sluoksnį sudėkite tarkuotus obuolius. 12. Į kitą sluoksnį sudėkite tarkuotus obuolius.
- 
                                                     13. Ant viršaus sudėkite burokėlius ir majonezą. 13. Ant viršaus sudėkite burokėlius ir majonezą.
- 
Reklama
- 
                                                     14. Ir paskutinis sluoksnis yra smulkinti kiaušiniai. 14. Ir paskutinis sluoksnis yra smulkinti kiaušiniai.
- 
                                                     15. Tolygiai paskleiskite majonezą ir papuoškite pagal pageidavimą. Aš pabarsčiau smulkiai supjaustytais šviežiais krapais. 15. Tolygiai paskleiskite majonezą ir papuoškite pagal pageidavimą. Aš pabarsčiau smulkiai supjaustytais šviežiais krapais.
- 
                                                     16. Paruoštą mišrainę 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad visi sluoksniai gerai įsigertų į majonezą, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 16. Paruoštą mišrainę 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad visi sluoksniai gerai įsigertų į majonezą, tada patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















