Silkė pataluose su obuoliais

Silkė pataluose su obuoliais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Silkė pataluose su obuoliu – tai unikalus šios populiarios ir mylimos mišrainės variantas, būtinas bet kurioje šventėje. Aš jums parodysiu, kaip mišrainę paruošti! Paruoštą mišrainę 2 valandas palaikykite šaldytuve, kad visi sluoksniai įsigertų į majonezą, tada patiekite. Būtinai išbandykite šį „silkės pataluose“ su obuoliais receptą ir pradžiuginkite savo šeimą šiuo gardžiu patiekalu!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkių filė
    400 gramų
  • Burokėliai
    1 vnt (didelis)
  • Obuolys
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Majonezas
    300 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Nuplaukite obuolį. Virkite burokėlius, kol suminkštės. Nulupkite svogūną.
    1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite obuolį. Virkite burokėlius, kol suminkštės. Nulupkite svogūną.
  • Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Kiaušinius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol kietai išvirs.
    3. Kiaušinius sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite, kol kietai išvirs.
  • Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
    4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Kad svogūnas nebūtų kartus, sudėkite jį į dubenį ir 2–3 sekundes palaikykite verdančiame vandenyje, o tada nedelsdami nupilkite karštą va...
    5. Kad svogūnas nebūtų kartus, sudėkite jį į dubenį ir 2–3 sekundes palaikykite verdančiame vandenyje, o tada nedelsdami nupilkite karštą vandenį.
  • Nulupkite virtus burokėlius ir stambiai sutarkuokite. Jei įmanoma, rankomis nuspauskite sultis. Tai būtina, kad salotos nepermirktų.
    6. Nulupkite virtus burokėlius ir stambiai sutarkuokite. Jei įmanoma, rankomis nuspauskite sultis. Tai būtina, kad salotos nepermirktų.
  • Reklama
  • Sutarkuotus burokėlius sudėkite į dubenį ir užpilkite 2–3 šaukštus majonezo.
    7. Sutarkuotus burokėlius sudėkite į dubenį ir užpilkite 2–3 šaukštus majonezo.
  • Viską sumaišykite šaukštu.
    8. Viską sumaišykite šaukštu.
  • Reklama
  • Išvirtus kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite smulkia tarka.
    9. Išvirtus kiaušinius atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite smulkia tarka.
  • Pradėkite ruošti mišrainę. Pasirinkite patogų salotų dubenį – aš naudoju du mažus stiklinius salotų dubenėlius. Pirmas sluoksnis yra silk...
    10. Pradėkite ruošti mišrainę. Pasirinkite patogų salotų dubenį – aš naudoju du mažus stiklinius salotų dubenėlius. Pirmas sluoksnis yra silkės gabalėliai. Ant viršaus uždėkite pjaustytų svogūnų sluoksnį.
  • Reklama
  • Nulupkite obuolį ir stambiai sutarkuokite.
    11. Nulupkite obuolį ir stambiai sutarkuokite.
  • Į kitą sluoksnį sudėkite tarkuotus obuolius.
    12. Į kitą sluoksnį sudėkite tarkuotus obuolius.
  • Ant viršaus sudėkite burokėlius ir majonezą.
    13. Ant viršaus sudėkite burokėlius ir majonezą.
  • Reklama
  • Ir paskutinis sluoksnis yra smulkinti kiaušiniai.
    14. Ir paskutinis sluoksnis yra smulkinti kiaušiniai.
  • Tolygiai paskleiskite majonezą ir papuoškite pagal pageidavimą. Aš pabarsčiau smulkiai supjaustytais šviežiais krapais.
    15. Tolygiai paskleiskite majonezą ir papuoškite pagal pageidavimą. Aš pabarsčiau smulkiai supjaustytais šviežiais krapais.
  • Paruoštą mišrainę 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad visi sluoksniai gerai įsigertų į majonezą, tada patiekite.
    16. Paruoštą mišrainę 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad visi sluoksniai gerai įsigertų į majonezą, tada patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai