Tinginių balandėliai grietinės padaže

Tinginių balandėliai grietinės padaže

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas receptas, kuris gali būti puiki pagalba, jei neturite laiko, bet reikia pagaminti ką nors sotaus ir skanaus. Be to, jis padės paslėpti kopūstus, kurių daugelis žmonių tiesiog nevalgo. Pasinaudokite šia idėja! Balandėliai yra labai minkšti ir sotūs, o grietinės padažas suteiks jiems kreminio skonio. Jei pageidaujate, balandėlius galima troškinti padaže ant viryklės arba orkaitėje, o ne kepti. Geriausia naudoti ankstyvuosius baltagūžius kopūstus, bet jei kopūstai yra rudeniniai ir kieti, juos reikia iš anksto sutrinti iki minkštumo. Galite naudoti bet kokius prieskonius ir dėti bet kokių žalumynų. Pomidorus galima pakeisti pomidorų pasta arba pomidorais savo sultyse.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Baltieji kopūstai
    200 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Ryžiai
    25 gramų
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai (be kaupelio)
  • Česnakas
    1 vnt (padažui)
  • Morkos
    100 gramų (padažui)
  • Pomidorai
    100 gramų (padažui)
  • Grietinė
    100 gramų (padažui)
  • Vanduo
    100 gramų (padažui)
  • Druska
    pagal skonį (padažui)
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį (padažui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, nulupkite svogūnus. Nuplaukite daržoves ir leiskite vanden...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuimkite viršutinius kopūstų lapus, nulupkite svogūnus. Nuplaukite daržoves ir leiskite vandeniui visiškai nuvarvėti.
  • Ryžius virkite pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs, ir nusausinkite sietelyje. Leiskite sultiniui visiškai nuvarvėti ir atvėsinti. Vi...
    2. Ryžius virkite pasūdytame vandenyje, kol pusiau išvirs, ir nusausinkite sietelyje. Leiskite sultiniui visiškai nuvarvėti ir atvėsinti. Virimo laikas priklausys nuo ryžių rūšies.
  • Reklama
  • Sudėkite maltą mėsą į dubenį ir suberkite smulkintą svogūną. Jį galite susmulkinti trintuvu, mėsmale arba sutarkuoti stambia tarka.
    3. Sudėkite maltą mėsą į dubenį ir suberkite smulkintą svogūną. Jį galite susmulkinti trintuvu, mėsmale arba sutarkuoti stambia tarka.
  • Maltą mėsą pasūdykite ir papipirinkite.
    4. Maltą mėsą pasūdykite ir papipirinkite.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį.
    5. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį.
  • Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į dubenį su malta mėsa. Viską gerai išmaišykite.
    6. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į dubenį su malta mėsa. Viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Į maltą mėsą ir kopūstus suberkite virtus ryžius.
    7. Į maltą mėsą ir kopūstus suberkite virtus ryžius.
  • Viską gerai išmaišykite ir išplakite faršą. Norėdami tai padaryti, surinkite faršą į ranką, pakelkite jį ir meskite atgal. Pakartokite pr...
    8. Viską gerai išmaišykite ir išplakite faršą. Norėdami tai padaryti, surinkite faršą į ranką, pakelkite jį ir meskite atgal. Pakartokite procedūrą 10–15 kartų.
  • Reklama
  • Paruoškite viską padažui gaminti. Nulupkite morkas ir česnaką, nuplaukite daržoves.
    9. Paruoškite viską padažui gaminti. Nulupkite morkas ir česnaką, nuplaukite daržoves.
  • Susmulkinkite pomidorus ir sudėkite juos į trintuvo dubenį.
    10. Susmulkinkite pomidorus ir sudėkite juos į trintuvo dubenį.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite vidutine tarka ir sudėkite į dubenį su pomidorais. Užpilkite vandeniu ir išplakite iki vientisos masės.
    11. Morkas sutarkuokite vidutine tarka ir sudėkite į dubenį su pomidorais. Užpilkite vandeniu ir išplakite iki vientisos masės.
  • Į padažą įpilkite grietinės, įberkite druskos, pipirų ir maišykite iki vientisos masės.
    12. Į padažą įpilkite grietinės, įberkite druskos, pipirų ir maišykite iki vientisos masės.
  • Maltą mėsą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite balandėlius. Balandėlius apvoliokite miltuose. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejau...
    13. Maltą mėsą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite balandėlius. Balandėlius apvoliokite miltuose. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Sudėkite balandėlius į keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Paruoštą padažą užpilkite ant balandėlių.
    14. Paruoštą padažą užpilkite ant balandėlių.
  • Sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 30–35 minutes po užvirimo.
    15. Sumažinkite kaitrą, uždenkite ir troškinkite 30–35 minutes po užvirimo.
  • Balandėliai grietinės padaže paruošti. Skanaus!
    16. Balandėliai grietinės padaže paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai