Tortas Laukiant vasaros

Tortas Laukiant vasaros

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Labai mėgstu lepinti savo artimuosius tortais ir pyragais, todėl stengiuosi kiekvienai progai paruošti originalų, skanų, mažai kalorijų turintį pyragą. Štai vienas iš mano mėgstamiausių receptų. Palepinkite savo artimuosius ir jūs.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    250 gramų (150 g – papuošimui, 100 g – kremui)
  • Jogurtas
    500 gramui (kremui)
  • Varškė
    500 gramų (kremui)
  • Miltai
    100 gramų (biskvitui)
  • Kiaušiniai
    4 vnt (biskvitui)
  • Želatina
    10 gramų (kremui)
  • Cukrus
    100 gramų (biskvitui)
  • Cukrus
    150 gramų (kremui)
  • Vanduo
    2 šaukštai (biskvitas)
  • Krakmolas
    50 gramų (biskvitui)
  • Abrikosų uogienė
    200 gramų (galite naudoti bet kokią uogienę, sutrintą trintuvu)
  • Kepimo milteliai
    2 arbatiniai šaukšteliai (biskvitas)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo biskvito: atskirkite trynius nuo baltymų. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi, kol susidarys putos. Išplakite ...
    1. Pradėkime nuo biskvito: atskirkite trynius nuo baltymų. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi, kol susidarys putos. Išplakite trynius, vandens įpilkite pačioje pabaigoje. Į baltymus įmaišykite trynius ir atsargiai išmaišykite iš apačios į viršų. Persijokite miltus, krakmolą, suberkite kepimo miltelius. Viską atsargiai išmaišykite.
  • Tešlą padalinkite į 2 dalis. Dėkite vieną ant stačiakampės kepimo skardos, kad pagamintumėte vyniotinį. Kitoje pusėje dėkite antra torto ...
    2. Tešlą padalinkite į 2 dalis. Dėkite vieną ant stačiakampės kepimo skardos, kad pagamintumėte vyniotinį. Kitoje pusėje dėkite antra torto formos dydžio apskritimą. Kepkite 8–10 minučių. įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje. Toliau išimkite kepimo skardą, greitai patepkite ją uogiene, suvyniokite į vyniotinį ir apsukite maistine plėvele. Palikite šaldytuve 15–20 minučių. Apvalų biskvitą palikite atvėsti.
  • Reklama
  • Paruoškite kremą: išbrinkinkite želatiną. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi bei jogurtu. Maišykite, kol cukrus vis...
    3. Paruoškite kremą: išbrinkinkite želatiną. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su cukrumi bei jogurtu. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Sudėkite smulkiai supjaustytas braškes. Ištirpinkite želatiną vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių. Įmaišykite į grietinėlę srovele.
  • Formos paruošimas. Kepimo formą (aš naudojau salotų dubenį) uždenkite maistine plėvele. Tada ant viršaus uždėkite braškes.
    4. Formos paruošimas. Kepimo formą (aš naudojau salotų dubenį) uždenkite maistine plėvele. Tada ant viršaus uždėkite braškes.
  • Reklama
  • Supjaustykite vyniotinį ir sudėkite gabalėlius ant viršaus.
    5. Supjaustykite vyniotinį ir sudėkite gabalėlius ant viršaus.
  • Supilkite kremą ir galiausiai ant viršaus uždėkite apvalų biskvitą. Laikyti šaldytuve, kol visiškai sustings.
    6. Supilkite kremą ir galiausiai ant viršaus uždėkite apvalų biskvitą. Laikyti šaldytuve, kol visiškai sustings.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai