Žagarėliai su kefyro tešla

Žagarėliai su kefyro tešla

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Šį skanių žagarėlių su kefyru receptą rekomenduoju visiems, kurie mėgsta smaližiauti su arbata. Galite pabarstyti cukraus pudra arba patiekti su uogiene. Norėdami paruošti žagarėlius su kefyru, mums reikia neriebaus kefyro, žiupsnelio sodos ir daug augalinio aliejaus. Pažvelkime į žemiau pateiktą receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kefyras
    270 mililitrų
  • Miltai
    400~500 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Cukrus
    125 gramų
  • Augalinis aliejus
    300 mililitrų
  • Soda
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į dubenį supilkite kefyrą, įberkite druskos ir cukraus. Išplakite mišinį.
    1. Į dubenį supilkite kefyrą, įberkite druskos ir cukraus. Išplakite mišinį.
  • Miltus sumaišyti su soda. Palaipsniui supilkite į anksčiau gautą mišinį, maišydami mentele.
    2. Miltus sumaišyti su soda. Palaipsniui supilkite į anksčiau gautą mišinį, maišydami mentele.
  • Reklama
  • Tešla minkšta, leiskite pastovėti valandą.
    3. Tešla minkšta, leiskite pastovėti valandą.
  • Tada stalą pabarstykite miltais, kočiokite jame tešlą ir minkykite.
    4. Tada stalą pabarstykite miltais, kočiokite jame tešlą ir minkykite.
  • Reklama
  • Iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis arba deimantais. Viduryje padarykite įpjovą ir per ją perkiškite ...
    5. Iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis arba deimantais. Viduryje padarykite įpjovą ir per ją perkiškite vieną tešlos kraštą.
  • Kepinkite žagarėlius dideliame kiekyje įkaitintame aliejuje. Po kepimo būtinai sudėkite žagarėlius ant popierinių rankšluosčių, kad nutek...
    6. Kepinkite žagarėlius dideliame kiekyje įkaitintame aliejuje. Po kepimo būtinai sudėkite žagarėlius ant popierinių rankšluosčių, kad nutekėtų aliejus.
  • Reklama
  • Pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
    7. Pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai