Žagarėliai su kefyro tešla
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Šį skanių žagarėlių su kefyru receptą rekomenduoju visiems, kurie mėgsta smaližiauti su arbata. Galite pabarstyti cukraus pudra arba patiekti su uogiene. Norėdami paruošti žagarėlius su kefyru, mums reikia neriebaus kefyro, žiupsnelio sodos ir daug augalinio aliejaus. Pažvelkime į žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kefyras270 mililitrų
-
Miltai400~500 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Cukrus125 gramų
-
Augalinis aliejus300 mililitrų
-
Soda5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į dubenį supilkite kefyrą, įberkite druskos ir cukraus. Išplakite mišinį.
-
2. Miltus sumaišyti su soda. Palaipsniui supilkite į anksčiau gautą mišinį, maišydami mentele.
-
Reklama
-
3. Tešla minkšta, leiskite pastovėti valandą.
-
4. Tada stalą pabarstykite miltais, kočiokite jame tešlą ir minkykite.
-
Reklama
-
5. Iškočiokite į maždaug 1 cm storio sluoksnį ir supjaustykite juostelėmis arba deimantais. Viduryje padarykite įpjovą ir per ją perkiškite vieną tešlos kraštą.
-
6. Kepinkite žagarėlius dideliame kiekyje įkaitintame aliejuje. Po kepimo būtinai sudėkite žagarėlius ant popierinių rankšluosčių, kad nutekėtų aliejus.
-
Reklama
-
7. Pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama