Žirnių ir avinžirnių sriuba
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Rekomenduoju šį paprastą receptą įtraukti į savo kulinarinę pirmųjų patiekalų kolekciją. Sodrus sriubos skonis, ryški spalva, nuostabi konsistencija – puiki pietų idėja visai šeimai. Jūsų dėmesiui pristatau gana paprastą žirnių ir avinžirnių kreminės sriubos receptą. Be pagrindinių ingredientų, čia taip pat naudojama šoninė, kuri sriubai suteikia ypatingo pikantiškumo. Pagrindas šiuo atveju bus vištienos sultinys, bet galima naudoti ir daržovių sultinį. Pabandyti receptą pakartoti tikrai verta!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avinžirniai450 gramų
-
Žalieji žirneliai600 gramų (užšaldyti)
-
Šoninė200 gramų
-
Buljonas4 stiklinės
-
Kokosų pienas1 puodelis
-
Pastarnokai ir petražolėspagal skonį
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį (kalendra, ciberžolė, karis, imbieras, česnakas, pipirai)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Suberkite žirnelius į puodą.
-
Reklama
-
3. Ir avinžirniai.
-
4. Pastarnokus ir žoleles susmulkinkite.
-
Reklama
-
5. Sudėkite juos į puodą.
-
6. Supilkite sultinį, kokosų pieną, įberkite druskos ir prieskonių. Padėkite ant ugnies.
-
Reklama
-
7. Virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.
-
8. Kol sriuba verda, pakepinkite susmulkintą šoninę iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Paruoštą sriubą sutrinkite trintuvu.
-
10. Žirnių ir avinžirnių tyrės sriubą vėl uždėkite ant ugnies ir pašildykite.
-
Reklama
-
11. Į sriubą sudėkite šoninę, švelniai išmaišykite, ir ji paruošta patiekti.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama