Žirnių ir avinžirnių sriuba

Žirnių ir avinžirnių sriuba

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Rekomenduoju šį paprastą receptą įtraukti į savo kulinarinę pirmųjų patiekalų kolekciją. Sodrus sriubos skonis, ryški spalva, nuostabi konsistencija – puiki pietų idėja visai šeimai. Jūsų dėmesiui pristatau gana paprastą žirnių ir avinžirnių kreminės sriubos receptą. Be pagrindinių ingredientų, čia taip pat naudojama šoninė, kuri sriubai suteikia ypatingo pikantiškumo. Pagrindas šiuo atveju bus vištienos sultinys, bet galima naudoti ir daržovių sultinį. Pabandyti receptą pakartoti tikrai verta!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avinžirniai
    450 gramų
  • Žalieji žirneliai
    600 gramų (užšaldyti)
  • Šoninė
    200 gramų
  • Buljonas
    4 stiklinės
  • Kokosų pienas
    1 puodelis
  • Pastarnokai ir petražolės
    pagal skonį
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį (kalendra, ciberžolė, karis, imbieras, česnakas, pipirai)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Suberkite žirnelius į puodą.
    2. Suberkite žirnelius į puodą.
  • Reklama
  • Ir avinžirniai.
    3. Ir avinžirniai.
  • Pastarnokus ir žoleles susmulkinkite.
    4. Pastarnokus ir žoleles susmulkinkite.
  • Reklama
  • Sudėkite juos į puodą.
    5. Sudėkite juos į puodą.
  • Supilkite sultinį, kokosų pieną, įberkite druskos ir prieskonių. Padėkite ant ugnies.
    6. Supilkite sultinį, kokosų pieną, įberkite druskos ir prieskonių. Padėkite ant ugnies.
  • Reklama
  • Virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.
    7. Virkite ant vidutinės ugnies 20-30 minučių.
  • Kol sriuba verda, pakepinkite susmulkintą šoninę iki auksinės rudos spalvos.
    8. Kol sriuba verda, pakepinkite susmulkintą šoninę iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą sutrinkite trintuvu.
    9. Paruoštą sriubą sutrinkite trintuvu.
  • Žirnių ir avinžirnių tyrės sriubą vėl uždėkite ant ugnies ir pašildykite.
    10. Žirnių ir avinžirnių tyrės sriubą vėl uždėkite ant ugnies ir pašildykite.
  • Reklama
  • Į sriubą sudėkite šoninę, švelniai išmaišykite, ir ji paruošta patiekti.
    11. Į sriubą sudėkite šoninę, švelniai išmaišykite, ir ji paruošta patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai