Žydiškas užkandis

Žydiškas užkandis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jau daug metų ruošiau šį sūrio, kiaušinių ir majonezo užkandį ir tik neseniai sužinojau, kad šis man žinomas receptas priklauso žydų virtuvei. Aš jums papasakosiu, kaip paruošti žydišką užkandį. Galimi keli šio patiekalo patiekimo variantai: įprastu pavidalu, iš kurio užkandis valgomas su krekeriais ar žydiška duona, o modernesnis – patiekimas tartletėse. Paįvairinti gatavo patiekalo skonį nelabai įmanoma, išskyrus tai, kad galima rinktis lydytą sūrį su įvairiais priedais (pavyzdžiui, su grybais, su kumpiu, su žolelėmis ir pan.).

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    1 šaukštas
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Lydytas sūris
    100 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lydytą sūrį dedu į šaldiklį 15-20 minučių, tuo pat metu išverdu kiaušinius, tada atvėsinu po šaltu vandeniu ir nulupu.
    1. Lydytą sūrį dedu į šaldiklį 15-20 minučių, tuo pat metu išverdu kiaušinius, tada atvėsinu po šaltu vandeniu ir nulupu.
  • Šaldytą lydytą sūrį sutarkuoju stambia tarka.
    2. Šaldytą lydytą sūrį sutarkuoju stambia tarka.
  • Reklama
  • Virtus kiaušinius taip pat sutarkuoju stambia tarka ir sudedu į sūrį.
    3. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuoju stambia tarka ir sudedu į sūrį.
  • Dedu 2 šaukštus majonezo ir 1 šaukštą lydyto sviesto.
    4. Dedu 2 šaukštus majonezo ir 1 šaukštą lydyto sviesto.
  • Reklama
  • Kruopščiai sumaišykite mišinį, minkykite jį šakute, kol gausite vienalytę konsistenciją.
    5. Kruopščiai sumaišykite mišinį, minkykite jį šakute, kol gausite vienalytę konsistenciją.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai