Saldūs konservuoti pomidorai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Jei nežinote, kaip konservuoti saldžius pomidorus, šis paprastas receptas kaip tik jums. Pomidorai gaunasi neįtikėtinai skanūs: žinoma, skonio reikalas, bet daugeliui žmonių jie patinka. Pomidorai beveik desertiniai, bet tuo pačiu aštrūs ir aromatingi. Galite naudoti įvairių veislių pomidorus, įskaitant geltonuosius, svarbiausia, kad jie būtų tvirti, be pažeidimų ar dėmių. Taigi, štai saldžių konservuotų pomidorų receptas originalių patiekalų mėgėjams!
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai6~7 kilogramai (iš šio kiekio turėtų išeiti 3 trijų litrų stiklainiai)
-
Cukrus0,5 stiklinės (1 litrui marinato)
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai (1 litrui marinato)
-
Pipiraipagal skonį
-
Gvazdikaspagal skonį
-
Lauro lapaspagal skonį
-
Svogūnaspagal skonį (neprivaloma)
-
Actas2 šaukštai (1 litrui marinato)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pomidorus kruopščiai nuplaukite.
-
2. Stiklainius taip pat išplaukite.
-
Reklama
-
3. Į stiklainius sudėkite prieskonius – gvazdikėlius, pipirus, lauro lapus ir kt.
-
4. Pomidorus sudėkite į stiklainius. Ant dugno galite sudėti nuluptus ir supjaustytus svogūnus, bet tai nebūtina.
-
Reklama
-
5. Užvirinkite vandenį, ištirpinkite druską ir cukrų, o pačioje pabaigoje įpilkite acto.
-
6. Užpilkite pomidorus marinatu, uždenkite dangteliais ir sterilizuokite.
-
Reklama
-
7. Greitai užsukite, apverskite ir palikite, kol visiškai atvės.
-
8. Saldūs konservuoti pomidorai puikiai tinka kaip užkandis ir garnyrui, daržovių bei mėsos patiekalams. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama