Daržovių troškinys su grybais ir kopūstais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Greitas, gardus garnyras arba atskiras patiekalas, visada laukiamas svečias ant bet kurio stalo. Į šį daržovių troškinį galite dėti bet kokių mėgstamų daržovių. Galite naudoti laukinius, šaldytus arba pievagrybius. Šis troškinys yra puikus garnyras prie bet kokio mėsos ar žuvies patiekalo arba gali būti patiekiamas vienas.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grybai200 gramų
-
Svogūnas1 vnt
-
Baltieji kopūstai400 gramų
-
Paprika1 vnt
-
Morka1 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kopūstą susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Įpilkite 50 mililitrų vandens ir troškinkite 10 minučių, nuolat maišydami.
-
Reklama
-
3. Nulupkite ir supjaustykite morkas. Sudėkite jas į keptuvę su kopūstais ir troškinkite dar 5 minutes.
-
4. Papriką supjaustykite didelėmis juostelėmis ir sudėkite į daržoves. Kepkite 5 minutes.
-
Reklama
-
5. Pomidorą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Kepkite dar 5 minutes.
-
6. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Į kitą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Viską kepkite 5 minutes, maišydami.
-
Reklama
-
7. Į svogūną sudėkite pjaustytus grybus ir kepkite dar 10 minučių.
-
8. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite apkeptus grybus ir svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Uždenkite, sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 35 minutes, kol iškeps.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama